Települési egészségtervek
A tervkészítő adatai Nyomtatóbarát változat
Témája:
Játszópark építése, a népi mesterségek bemutatására irányuló rendezvény-sorozat megvalósítása
A kiadás helye:
Alsónémedi
A kiadás éve:
2001
Kiadó:
Platán Alsónémedi Nagycsaládos Egyesület
Információt ad:
Mozsárné Zagyva Gabriella
Tárgyszavak:
stagnáló lakosságszám, főváros közelsége, sok az ingázó, mezőgazdasági jellegű község
Állomány:
Megjegyzés:
Annotáció:
Pályázatunk címe: Játsszunk most együtt!
Azért választották ezt a címet, mert úgy gondolták, hogy jól összefoglalja azt, amit szeretnének elérni: hogy kisgyerektől az idősebbig összefogják a község lakosságát, teremtsék meg azokat a tárgyi feltételeket, amelyek lehetővé teszik, hogy játszanak. Játék közben sportoljanak, szórakozzanak, művelődjenek, tanulják meg tisztelni a hagyományokat és szeressenek Alsónémediben élni.
Játszópark építésére, a népi mesterségek bemutatására irányuló rendezvény-sorozatra, illetve a programszervező személyi költségeinek finanszírozására pályáztak. Pályázatukban olyan programok megvalósításához kérnek támogatást, melyeknek célja a kulturális élet fejlesztése, a sportolási és szabadidős tevékenységek tárgyi feltételeinek biztosítása.
A Platán Alsónémedi Nagycsaládos Egyesület már a megalakulásakor felvetette egy játszótér szükségességét. 2000-ben már konkrét lépések is történtek. Tervek készültek, melyek nem csupán egy játszótérre korlátozódtak, hanem az úgynevezett Nagygödörben - ahol előzőleg már volt egy futballpálya - egy komplett játszópark megépítését célozták. A játszópark része lenne a már meglévő futballpálya, egy bekerített játszótér, egy kosárlabdapálya, ping-pong asztalok, szánkópálya és szalonnasütő-hely, illetve egy parkosított rész.

Word formátum
Települési egészségterv.doc
267 KB
Tömörített word formátum
Települési egészségterv.exe
123 KB

Települési egészségtervek